MediaWatch

Christian Scherfig forlader direktørpost

Formanden for Radio- og tv-nævnet, Christian Scherfig, forlader sit fuldtidsjob som direktør for Dansk Design Center.

Administrerende direktør Christian Scherfig har opsagt sin stilling i Dansk Design Center (DDC).

Mediebranchen kender bedst Christian Scherfig for sit bijob, nemlig som juridisk nøgleperson i medieforhold og formand for Radio og tv-nævnet.

På baggrund af Christian Scherfigs opsigelse og ønske om at fratræde sin stilling i DDC i løbet af det kommende år har bestyrelsen besluttet at fritstille Christian Scherfig med udgangen af april, skriver DDC.

Christian Scherfig har været adm. direktør siden 2005 og siger i en pressemeddelelse: 

”Jeg har nu været i DDC i ca. 6 år og har haft ansvaret for at sikre en økonomisk genopretning samt bringe DDC igennem et væsentligt strategiskifte og heraf følgende organisationsændring. DDC har endvidere øget sin produktivitet med mere end 50% og er i dag i såvel økonomisk som faglig topform. Tiden er derfor inde til, at jeg med god samvittighed kan prøve kræfter med nye udfordringer.”

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs