MediaWatch

Hans Pilgaard er færdig med TV 2

Hans Pilgaard er en del af TV 2-brandet efter hundredvis af programmer, men fra i dag har han helt brudt med tv-selskabet.

Hans Pilgaard står uden nye jobkontrakter, efter han i nat færdiggjorde jobbet som vært for TV 2's transmission af Oscar-uddelingen i Hollywood. Pilgaard har ikke fået fornyet sin kontrakt med TV 2 som vært på 'Hvem vil være millionær'.

"Vi var meget langt fra hinanden, da vi forhandlede i efteråret. Og siden har der ikke været kontakt om det. TV 2 henvender sig vel, hvis de er interesserede," siger Hans Pilgaard til Ekstra Bladet.

Siden 1. januar 2011 har Hans Pilgaard været freelancer.

Hans Pilgaard siger selv om bruddet med TV 2:

"Efter at have lavet ' Go' Aften Danmark' i seks år og ' Hvem vil være millionær' i ti sæsoner, er det måske meget godt med en tænkepause."

Han siger videre til Ekstra Bladet, at han ikke tager det personligt, men at han da er en lille smule forundret.

Hans Pilgaard afviser ikke, at arbejde for andre, hvis det rigtige program viser sig. 

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs