MediaWatch

Egmont hyrer ny digital direktør

Peter Schrøder bliver ny digital direktør i Egmont Kids Media, der er medievirksomheden Egmonts division for børnemedier.

Peter Schrøder (38) kommer sidst i januar med i trekløveret af digitale direktører i Egmont med Egmont Kids Media, der dækker 30 ladne, som sit ansvarsområde.

Peter Schrøders opgave bliver at være Egmont Kids Medias ansigt i Egmonts overordnede digitale arbejde samt at understøtte den digitale forretningsudvikling sammen med Kids Medias forskellige forretningsområder, skriver Egmont i en pressemeddelelse.

Peter Schrøder kommer fra et job som investeringsansvarlig i Partnerkapital/Vækstfonden og tidligere gennem en årrække haft ledende stillinger i NDS Denmark A/S, der er en ledende international leverandør af teknologi til betalings-tv, samt British Telecommunications.

“Peter har solid international erfaring med digitale platforme og digital forretning samt forretningsudvikling og ledelse. Gennem sit job i NDS har Peter lavet forretninger med globale medieselskaber med fokus på børn fx Nickelodeon, Cartoon Network og Disney Channel. Jeg er glad for, at Peter bliver vores nye digitale direktør og ser frem til samarbejdet,” siger Frank Knau koncerndirektør for Egmont Kids Media i meddelelsen.

Peter Schrøder afløser nordmanden Jørgen Nilsson.

- TBH

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs