MediaWatch

Onlinechef fra Folketidende til FDIM

Allan Sørensen er skiftet fra Lolland-Falsters Folketidende til FDIM, hvor han er tiltrådt som ny analysechef.

Foreningen af Danske Interaktive Medier (FDIM) har fået ny analysechef i skikkelse af Allan Sørensen, der kommer fra et job som onlinechef på folketidende.dk.

"Allan Sørensen er en af de mest erfarne folk når det gælder analyse og internet. Han kommer med en alsidig baggrund, og kender mediernes behov, når det gælder tal og statistikker. Derfor er vi glade for at have ansat Allan," siger Morten Helveg Petersen, direktør i FDIM, i en pressemeddelelse.

Ud over Lolland-Falsters Folketidende har Allan Sørensen en fortid som bl.a. marketingchef hos Jubii.

"Jeg har fulgt FDIM og arbejdet med analyserne fra FDIM i mange år. Nu glæder jeg mig til at få fingrene endnu længere ned i tallene og være med til at sikre en større udbredelse til vores medlemmer og den øvrige omverden, af den store viden, der ligger i statistikkerne," siger Allan Sørensen.

- LR

Mere fra MediaWatch

Kvinder i metoo-dokumentar kritiserer Politikens beskrivelse af Jes Dorph-sag

Politiken bragte i januar en ensidig og mangelfuld beskrivelse af de sager, Jes Dorph-Petersen blev beskyldt for i advokatundersøgelsen på TV 2, mener de kvinder, som står bag beretningerne. Kritikken "gør indtryk" på Politikens chefredaktør, Anne Mette Svane, som dog står ved den journalistiske behandling.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs