MediaWatch

Rokader blandt DR-korrespondenter

DR skal besætte ledige korrespondentstillinger i USA og Mellemøsten, mens en udskiftning er på plads i Bruxelles.

DR skal have nye korrespondenter i Mellemøsten og USA, fordi både Steen Nørskov og Claus Fahrendorff vender hjem til DR Byen fra henholdsvis Amman og Washington næste sommer.

Det sker samtidig med, at DR holder skiftedag på nogle af de andre korrespondentposter i disse uger, skriver DR i en pressemeddelelse.

Søren Bendixen er netop tiltrådt som ny Asien-korrespondent i stedet for Jan Larsen, der vender hjem fra Beijing til DR Byen i denne weekend.

I Bruxelles sker der også snart ændringer, idet Ole Vigant Ryborg, der i næsten 20 år har arbejdet i den belgiske hovedstad, fra nytår tager over efter Jakob Vinde Larsen, der allerede er vendt hjem til DR Byen.

Endelig får DR også fra januar 2011 sin første globale korrespondent, når den hidtidige korrespondent i London, Jakob Illeborg, fremover skal rejse kloden rundt og fortælle DR's seere og lyttere om de globale konsekvenser af internationaliseringen og virkninger og eftervirkninger af finanskrisen.

- TBH

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs