MediaWatch

Polfoto-ledelse på plads

Fire navne udgør fremover ledelsen i JP/Politikens Hus billedbureau, Polfoto.

Den nye ledelse i Polfoto er nu udpeget - efter den tidligere direktør, Kirsten Anker Sørensen, forlod sin stilling i august.

Konstitueret direktør i Polfoto og billedchef på Ekstra Bladet, Claus Lunde, er udnævnt til administrerende redaktør på Ekstra Bladet med Polfoto som en del af sit ansvarsområde.

Polfotos ledelse består derudover af ledende nyhedschef, Teit Hornbak, der vil fungere som daglig leder i Claus Lundes fravær, Kasper Bentzen, der er udnævnt som salgs- og marketingschef samt Peter Thiesen, der har ansvaret for markedsudvikling og forlagssalg.

"Vi befinder os i en tid hvor vi skal have et skærpet fokus på omkostninger, så vi kan sikre midler til udvikling. Opgaven på Ekstra Bladet som såvel Polfoto omhandler netop disse to fokusområder," siger Claus Lunde i en kommentar til den nye organisation.

Titlen som administrerende redaktør stammer tilbage fra 90erne, hvor Hans Larsen havde samme titel på Ekstra Bladet.

Polfoto er en del af JP/Politikens Hus.

- LR

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs