MediaWatch

Helle Lønroth ny online chef på Søndagsavisen

Helle Lønroth overtager efter Birgitte Bollerup.

Helle Lønroth, 40, er tiltrådt som ny online chef på Søndagavisen, hvor hun skal stå i spidsen for betalte online services samt den kommercielle drift af sondagsavisen.dk.

Stillingen blev ledig, da Birgitte Bollerup i sommeren 2009 forlod jobbet efter godt et år på posten. Samtidig blev livsstilssitet sonday.dk nedlagt og webredaktionen slået sammen med printredaktionen under Søndagsavisens chefredaktør Søren Krogsgaard.

Helle Lønroth har tidligere beskæftiget sig med online mediet som Associate Director i firmaet Black Box Global - og har derudover en fortid i TDC Mobil.

"Helles store viden om brugerflader og betalte services er en afgørende styrke. CPM-baserede bannere kan ikke finansiere mediesites på sigt, og derfor handler det i fremtiden om at konvertere læsere til kunder i betalte services både online og mobilt," siger Søndagsavisens direktør, Arne Ullum i en meddelelse.

"Med ansættelsen af Helle har vi sikret os en betydelig know-how på de områder, som hun har arbejdet med siden 1995. Når vi kombinerer den viden med chefredaktør Søren Krogsgaards stærke evner til at udvikle indholdet og tilbuddene på sitet, så står vi med et meget stærkt team."

Helle Lønroth er cand. mag fra Aalborg Universitet i humanistisk datalogi, med en overbygning i kommunikation og multimedier fra San Francisco State University.

- LR

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere