MediaWatch

Berlingske henter Jarl Cordua hos Altinget

Opinionssiderne på Berlingske bliver polstret endnu engang med ansættelsen af politisk kommentator.

Foto: Thomas Larsen/Ritzau scanpix

Jarl Cordua kapper båndene til Altinget for i stedet at blive fast politisk kommentator med ugentlige analyser i Berlingske. Det skriver Berlingske selv.

Det er et ryk fra Berlingskes side mod at skrue op for avisens analyse og debat om politik i Danmark med tilføjelsen af den erfarne kommentator til holdet fra 1. august. Tidligere på måneden blev det meldt ud, at avisen generelt opruster opinionssiderne, hvor der allerede er hyret to ekstra medarbejdere, herunder en ny kronikredaktør.

”Jarl Cordua er en af landet mest velinformerede iagttagere af dansk politik, og hans klart deklarerede ståsted giver hans tekster ekstra perspektiver og kvaliteter. Cordua har den sjældne evne at kunne skyde skarpt med både meninger og analyser. Derfor er vi glade for at gøre ham til et mere eksklusivt Berlingske-navn nu,” siger Berlingskes debatredaktør, Pierre Collignon, i avisen selv.

Jarl Cordua har i forvejen været tilknyttet avisen med podcasten ”Cordua og Steno”, der blev undfanget på Radio24syv i 2011, og som efter nedlukningen af kanalen rykkede ind hos Berlingske.

Berlingske opruster på debatredaktionen

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs