MediaWatch

Berlingske opruster på debatredaktionen

En ny kronikredaktør og debatjournalist skal styrke avisens debatredaktion.

Foto: Niels Hougaard/Ritzau Scanpix

Berlingskes debatredaktion bliver udvidet med to nyansættelser, der skal være med til at gøre avisens opinionsstof ”endnu stærkere”. Det skriver Berlingske selv i dagens avis.

Avisen har oprettet en ny stilling som kronikredaktør, som bliver besat af jurist, podcastvært og Berlingske-kommentator Anne Sofie Allarp. Hun skal fra 1. september ”udvælge og indhente kronikker, som sætter dagsorden og gør læserne klogere”, skriver avisen.

”Anne Sofie Allarp er en af Danmarks skarpeste og mest velskrivende debattører. Hun har dyb indsigt i den danske og internationale debat, og hun har en fremragende evne til at forstå vor tids mest afgørende brudflader. Anne Sofie vil uden tvivl kunne sikre vores kronikker mere slagkraft, og hun vil også selv interviewe og iscenesætte debatter,” siger Pierre Collignon, debatredaktør på Berlingske i artiklen.

Avisens nye debatjournalist bliver Christian Foldager, der 1. august kommer fra en stilling som kommunikationsrådgiver hos Rostra Kommunikation og Research.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs