MediaWatch

Carlsbergs kommunikationschef stopper

Carlsbergs kommunikationschef har valgt at sige op efter at have ”navigeret i en række udfordrende emner”. Hun begrunder derudover opsigelsen med hensynet til sit privatliv.

Carlsberg skal finde sig en ny kommunikationschef. | Foto: SANG TAN/AP

Kommunikationschefen for Carlsberg Group, Nina Brønden Jakobsen, fratræder sin stilling. Det skriver hun på et LinkedIn-opslag.

I opslaget lægger hun vægt på, at hun som kommunikationschef har ”navigeret i en række udfordrende emner” som ansvarlig for ekstern kommunikation for koncernen såvel som for Carlsberg Danmark. Men nu har hun valgt at sige op grundet sit privatliv, skriver hun.

”Det har været en spændende og lærerig rejse, men til tider har det også været udfordrende at skulle klare jobbet og være en mor til et lille barn på samme tid. Derfor tager jeg en pause for at fokusere på min familie, før jeg beslutter mig for, hvad der er det næste for mig,” skriver hun i opslaget.

Nina Brønden Jakobsen har tidligere arbejdet som kommunikationsrådgiver ved Ulveman & Børsting samt som pressekonsulent ved Kopenhagen Fur. Hun besatte stillingen som Carlsberg Groups kommunikationschef sidste år.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedier FødevareWatch)

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs