MediaWatch

Dansk Erhverv har sagt farvel til digital kommunikationschef

Han er skiftet til en stilling som rådgiver for Radikale Venstres Sofie Carsten Nielsen. Afløser er fundet hos bureau.

Foto: PR

Dansk Erhverv har skiftet ud på posten som digital kommunikationschef. Christoffer Lehmann, der det seneste år har siddet i stolen, er fra 1. april skiftet til en stilling som rådgiver for Radikale Venstres formand, Sofie Carsten Nielsen. Det oplyser han på Linkedin.

I Dansk Erhverv bliver han afløst af Marcus Stoltze, der kommer fra en stilling som seniorrådgiver i bureauet Operate A/S, hvor han har været siden begyndelsen af 2021. Tidligere har han været kommunikationskonsulent i en kort årrække i Liberal Alliance. Han får titel af kampagnechef i Dansk Erhverv.

”Min klare ambition er at være med til at styrke den fortælling gennem kreative kampagner, datadrevet kommunikation og et klart fokus på at styrke den digitale interesse varetagelse i Dansk Erhverv gennem intern rådgivning af de mange kloge hoveder i organisationen. Det er jeg sikker på, bliver sindssygt fedt, spændende og udfordrende!” skriver Marcus Stoltze på Linkedin.

Mere fra MediaWatch

Øgede krav til søgemaskiner trådt i kraft

Markedsføringsloven er blevet revideret. ”Ændringerne af markedsføringsreglerne vil blandt andet gøre det lettere for forbrugerne at navigere på de digitale markeder,” siger vicedirektør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs