MediaWatch

Ny nyhedschef på Watch Medier

Watch Medier udvider den redaktionelle ledelse og har hentet ny nyhedschef hos Fagbladet 3F, der de seneste år har haft titel af nyheds- og magasinredaktør.

Foto: Watch Medier

Watch Medier styrker nu sin redaktionelle ledelse med ansættelsen af nyhedschef Marianne Troelsen, der kommer fra Fagbladet 3F, hvor hun i en årrække har været nyhedsredaktør og magasinredaktør.

Her har hun bl.a. haft ansvaret for produktionen til nyhedsbrevet, der sendes ud til godt 115.000 abonnenter Det vil sige lede morgenmøder, sætte historier i gang, prioritere artikler, coache og give feedback. På magasinet har hun styret hele bladprocessen fra idé til tredje korrektur.

”Med ansættelsen af Marianne Troelsen ønsker vi at styrke journalistikken på Watch Medier med en erfaren journalist og leder. Marianne skal således både være leder og sparringspartner for flere redaktører, ligesom hun skal være med til at udvikle vores medier og redaktion generelt. Vi er stolte og glade over, at Marianne har besluttet at blive en del af holdet,” siger redaktionschef på Watch Medier, Henrik Tüchsen.

Den redaktionelle ledelse på Watch Medier udgøres i dag af adm. direktør og chefredaktør Anders Heering, redaktionschef Henrik Tüchsen og nyhedschef Søren Springborg.

Før Marianne Troelsen blev nyhedsredaktør, har hun i en årrække arbejdet på forskellige fagblade og bl.a. været journalist og redaktionssekretær på forbrugermagasinerne Tænk og Tænk Penge. Inden journalistuddannelsen er Marianne uddannet i finanssektoren.

Hun ser frem til at tiltræde på sin kommende arbejdsplads:

"Jeg glæder mig meget til at komme med på holdet bag Watch Mediers kæmpe succes. Det bliver en spændende udfordring at være med til at udvikle endnu mere relevant journalistisk til Watch Mediers læsere."

Watch Medier har de senere år udviklet sig til landets største erhvervsredaktion og udgiver 16 danske nichemedier samt en række internationale medier, herunder lokale nichemedier i Norge og Tyskland. Virksomheden beskæftiger i dag cirka 170 ansatte.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs