MediaWatch

Direktør for Clio stopper

Edtech-virksomheden Clio, der er ejet af Bonnier, skal finde ny topchef i Danmark. Efter tre år i spidsen stopper Jesper Eiby Christoffersen.

Foto: PR/Clio

Jesper Eiby Christoffersen stopper som adm. direktør for edtech-selskabet Clio og skal i stedet være adm. direktør for den digitale markedsføringsvirksomhed Group Online. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Jesper Eiby Christoffersen kom til Clio i 2018 fra en stilling som nordeuropæisk marketingdirektør i Google. Han har siden lagt skinner ud for en udvikling og internationalisering af selskabets digitale læringsprodukter.

Det har kostet store investeringer og underskud i forretningen, der i 2018 og 2019 sammenlagt tabte mere end 45 mio. kr. på bundlinjen. Regnskabet for 2020 er ikke offentliggjort endnu.

Arbejdet med at finde en ny direktør er sat i gang, fremgår det. Jesper Eiby Christoffersen stopper med udgangen af juli.

"Clio står - sammen med de andre aktører i undervisningssektoren - fortsat over for en stor opgave med kontinuerligt at forbedre undervisningen, men jeg føler mig helt tryg, da jeg efterlader en virksomhed fyldt med dedikerede og passionerede medarbejdere, en tårnhøj faglighed og helt fantastiske skalerbare ’state of art’ digitale læremidler,” udtaler han i en meddelelse.

Mere fra MediaWatch

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Journalisthøjskolens rektor stopper

Trine Nielsen vil have mere tid til andre bestyrelsesopgaver, herunder sin nye formandspost for Det Danske Filminstitut, og træder derfor tilbage som rektor for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Prorektor konstitueres på posten, og jagt på ny rektor indledes efter nytår.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs