MediaWatch

Watch Medier udpeger finansdirektør

Til en nyoprettet stilling som finansdirektør har Watch Medier rekrutteret drifts- og finansdirektør fra fødevarevirksomhed.

Foto: Watch Medier

Watch Medier opretter en stilling som finansdirektør, og den bliver indtaget af Maria Addis.

Den nye finansdirektør har siden 2013 arbejdet for fødevarevirksomheden The Whole Company senest som driftsdirektør og finansdirektør. Før da var Maria Addis i en årrække ansat hos PWC og har også været ekstern lektor på DTU.

Maria Addis tiltræder hos Watch Medier 1. februar 2021.

Hun bliver en del af ledelsen hos Watch Medier, der har Anders Heering som adm. direktør og ansv. chefredaktør.

Watch Medier står bag 14 medier i Danmark og etablerede tidligere på året FinansWatch i Norge og FinanzBusiness i Tyskland.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs