MediaWatch

Nent hyrer ny kommunikationsdirektør

Ny kommunikationsdirektør i Nordic Entertainment Group har blandt andet erfaring fra Telia og skal være med til at indfri ambitionerne på streamingmarkedet.

Roberta Alenius tiltræder hos Nent 1. september. | Foto: PR/Nent

Nordic Entertainment Group (Nent) henter nye kræfter til ledelsen og har ansat Roberta Alenius som kommunikationschef. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Roberta Alenius har tidligere været kommunikationschef for Telia i Sverige og har desuden erfaring fra Nordea og som tidligere pressechef for den daværende svenske statsminister Fredrik Reinfeldt fra 2006-2014.

Den nye kommunikationsdirektør bliver en del af den udvidede koncernledelse i Nent med base i Stockholm og tiltræder 1. september. Opgaven bliver at drive Nents ambitioner på streamingmarkedet, hvor koncernen har tjenesten Viaplay i frontlinjen.

"Roberta har en enestående track record med at levere effektiv og kreativ kommunikation på højeste niveau. Hendes evne, erfaring og lederskab vil være uvurderlig i forhold til at fremskynde Nent Groups globale positionering som en førende streamingvirksomhed," siger Anders Jensen, topchef i Nent, i pressemeddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Børsen undersøger mulig coronasnyd i egne rækker, lovforslag om ændring i ophavsretten debatteres og der er landet et væld af rapporter om mediers vilkår. Få overblik over ugens vigtigste begivenheder i Mediedanmark her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs