MediaWatch

Finanstilsynet får ny pressechef

Pressechef i Erhvervsministeriet rykker til Finanstilsynet som ny pressechef. Her skal han bl.a. have fokus på indsatsen mod hvidvask.

Foto: Lars Krabbe

Efter to et halvt år i Erhvervsministeriet skifter pressechef René Gyldensten til Finanstilsynet. Det skriver han i et opslag på Linkedin.

Stillingen har bl.a. særligt fokus på Finanstilsynets indsats mod hvidvask, som har præget den finansielle sektor i kølvandet på hvidvasksagen om Danske Banks estiske afdeilng.

"Jeg har takket ja til en stilling som pressechef i Finanstilsynet med særligt ansvar for indsatsen mod hvidvask og anden finansiel kriminalitet. Dermed skal jeg fremover bidrage til at styrke Finanstilsynets synlighed og kommunikationslinje. Jeg ser frem til at gå det spadestik dybere i et emne, der i forvejen har fyldt det meste af kalenderen i min tid som pressechef i Erhvervsministeriet," skriver René Gyldensten i opslaget.

René Gyldensten kom til Erhvervsministeriet i 2017 som pressechef under daværende erhvervsminister Brian Mikkelsen (C). Han er tidligere pressechef i Forsvarsministeriet og presserådgiver for Konservative.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere