MediaWatch

To medieformænd med på topliste over bestyrelsesfolk

Formændene for Information og JP/Politikens Hus er på top 20-liste hos Børsen over de mest betydningsfulde bestyrelsesformænd i landet.

Ritzau Scanpix/Niels Hougaard
Lasse Bolander, bestyrelsesformand for bl.a. Coop og Information. Foto: Ritzau Scanpix/Niels Hougaard

I en opgørelse over de mest betydningsfulde bestyrelsesfolk i Danmark, som Børsen står bag, er to repræsentanter formand for medieselskaber. Det skriver Børsen.

Af de to medieformænd er den højest placerede Lasse Bolander, som er formand for Informations bestyrelse. Han indtager en placering som nummer otte – et hop opad på syv pladser siden sidste år. Ud over formandsposten hos Information er Lasse Bolander i spidsen for bestyrelserne for bl.a. Coop, Spejder Sport og Travelmarket.

På listen er også Lars Munch, bestyrelsesformand for JP/Politikens Hus. Han var ikke på listen sidste år og hopper ind på en placering som nummer 16. Lars Munch er formand for bl.a. Louisiana-Fonden og BRF Fonden.

Listen, som i alt tæller 20 bestyrelsesfolk, er sammensat ud fra et pointsystem, hvor det giver ekstra point at være bestyrelsesformand for et selskab med over 1 mia. kr. i omsætning.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere