MediaWatch

Ny pressechef er fundet til Konservative

Det bliver De Konservatives konstituerede pressechef siden maj, der permanent overtager tjansen, efter at tidligere pressechef er rykket til Danske Havne.

Den store omlægning af DR, der venter, blev indledt i marts, da regeringen med finansminister Kristian Jensen (V) i spidsen præsenterede aftalen med Dansk Folkeparti om at afskaffe licensen og beskære DR's midler med 20 pct. over de næste fem år. | Foto: /Scanpix Ritzau/Mads Claus Rasmussen

Filip Lauritzen, der siden maj har været konstitueret pressechef i De Konservative, får pillet "konstituteret" ud af titlen og sætter sig permanent i stolen, nu hvor hidtidige pressechef Morten Scheelsbeck har meddelt sin afgang. Det skriver Altinget.

"Vi har valgt at fortsætte med Filip Lauritzen som partiets pressechef, da han det sidste halve år har vist os, at han fuldt ud kan varetage den opgave," skriver generalsekretær for Det Konservative Folkeparti, Søren Vandsø, til mediet.

Filip Lauritzen har tidligere været journalist hos TV 2 Lorry og TV 2 News. Han er uddannet journalist fra Syddansk Universitet og har været konstitueret på posten, mens Morten Scheelsbeck har været på barsel, hvor han i mellemtiden har fået job som ansvarlig for presse og kommunikation hos Danske Havne.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs