MediaWatch

Ny pressechef er fundet til Konservative

Det bliver De Konservatives konstituerede pressechef siden maj, der permanent overtager tjansen, efter at tidligere pressechef er rykket til Danske Havne.

Den store omlægning af DR, der venter, blev indledt i marts, da regeringen med finansminister Kristian Jensen (V) i spidsen præsenterede aftalen med Dansk Folkeparti om at afskaffe licensen og beskære DR's midler med 20 pct. over de næste fem år. | Foto: /Scanpix Ritzau/Mads Claus Rasmussen

Filip Lauritzen, der siden maj har været konstitueret pressechef i De Konservative, får pillet "konstituteret" ud af titlen og sætter sig permanent i stolen, nu hvor hidtidige pressechef Morten Scheelsbeck har meddelt sin afgang. Det skriver Altinget.

"Vi har valgt at fortsætte med Filip Lauritzen som partiets pressechef, da han det sidste halve år har vist os, at han fuldt ud kan varetage den opgave," skriver generalsekretær for Det Konservative Folkeparti, Søren Vandsø, til mediet.

Filip Lauritzen har tidligere været journalist hos TV 2 Lorry og TV 2 News. Han er uddannet journalist fra Syddansk Universitet og har været konstitueret på posten, mens Morten Scheelsbeck har været på barsel, hvor han i mellemtiden har fået job som ansvarlig for presse og kommunikation hos Danske Havne.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs