MediaWatch

Ny mediestøtte-høring skudt i gang

Sidste omgang for indspark til fremtidens mediestøtte begynder i dag - den seneste mediestøtterapport sendes i høring indtil d. 2. januar.

Dyremose-udvalgets mediestøtterapport sendes i dag i seks ugers offentlig høring, oplyser Styrelsen for Bibliotek og Medier.

Rapporten, der blev offentliggjort d. 30. september 2011, sætter scenen og grundlaget for den offentlige mediestøtte fremover - som den nye regering ventes at tage endeligt stilling til omkring 1. marts næste år.

Forud har den nye kulturminister Uffe Elbæk (R) altså ønsket at høre organisationer og parter en sidste gang i rækken af høringer og debat. I foråret inviterede Dyremose-udvalget, der blev nedsat af daværende kulturminister Per Stig Møller (K), til en åben offentlig høring i forbindelse med arbejdet med rapporten, som en lang række medieorgansationer har været repræsenteret i.

Forud for Dyremoseudvalgets arbejde og rapport ligger professor Anker Brink Lunds udredning af mediestøtten, der blev præsenteret for to år siden.

Fristen for at indgive høringssvar er mandag den 2. januar 2012.

- LR

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Seneste nyt

Se flere jobs