MediaWatch

YouSee tager et skridt nærmere frit tv-valg

Kabelgiganten YouSee samarbejder med 19 tv-stationer, og tilbyder næsten frie valgmuligheder når kunderne i fremtiden skal sammensætte deres personlige tv-pakke.

 YouSee lancerer i dag et nyt fritvalgsprodukt under navnet Ekstrakanaler som et supplement tilYouSee’s traditionelle tv-pakker. For at få adgang til Ekstrakanaler, skal man som minimum have Grundpakken, og man skal vælge mindst fire af de 70 udbudte kanaler blandt 19 danske og internationale tv-stationer.

”Hvis man kun ser nogle få tv-kanaler eller kun interesserer sig for specifikke emner, vil vores nye koncept helt sikkert være et godt tilbud. Det er ikke fuldstændigt frit tv-valg, men det er et godt skridt i den rigtige retning, og det bedste vi kunne nå til enighed med tv-stationerne om på nuværende tidspunkt,” siger den adm. direktør for YouSee, Niels Breining i en pressemeddelelse.

Med få undtagelser indgår samtlige kommercielle danske tv-kanaler i Ekstrakanaler og kan dermed vælges frit af kunderne. De tre store kanaler, TV 2, TV3 og Kanal 5, er ikke med, fordi i forvejen indgår i Grundpakken. Der ud over mangler TV 2 Film, TV 2 Sport og TV3+, som ifølge YouSee har sagt nej til at blive solgt uden for de store kanalpakker med forskellige begrundelser.

De 70 kanaler er inddelt i fire priskategorier og koster fra 10 til 40 kr. pr. måned. Man kan skifte kanaler fra måned til måned.

- CT

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Seneste nyt

Se flere jobs