MediaWatch

FDIM: Politikerne bør handle hurtigt

Med Dyremose-rapporten har politikerne grundlag for at handle hurtigt og ambitiøst, lyder kommentaren fra FDIM-direktør Morten Helveg Petersen.

Medierne har behov for for, at politikerne handler hurtigt og ambitiøst. Og det har de muligheden for med Dyremose-rapporten, der netop er blevet offentliggjort, mener Morten Helveg Petersen, direktør i FDIM og et af medlemmerne i udvalget bag anbefalingerne til fremtidens mediestøtte.

I en pressemeddelelse udtaler han:

"FDIM er glade for at også nye medier kan komme i betragtning. Ved at lade mediestøtten gå til indhold uafhængigt af platformfremtidssikres mediepolitikken. Rapporten er derfor et godt grundlag for politikerne, der bør kunne handle hurtigt og ambitiøst. Det trænger medierne til."

Han slår samtidig fast, at FDIM er glade for ideen om en innovationspulje til nye initiativer, som han håber politikerne vil prioritere højt.

”Det gryr og bobler derude og mediestøtten kan blive et vigtigt instrument til at understøtte innovation og udvikling," siger Morten Helveg Petersen i meddelsen.

- AH

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

Se flere jobs