MediaWatch

Mette Vibe Utzon sommervært på P1

P1 går i juli måned i luften med et nyt politisk sommerprogram, 'Politisk sommer' med Mette Vibe Utzon som værten, der sætter markante politikere i stævne på et sted med personlig betydning. Det skriver DR i en pressemeddelelse. Dermed vender den tidligere Horisont-vært for en sommer tilbage til DR, som hun forlod sidste efterår efter uenighed om hendes "fremadrettede" rolle i DR.

P1 går i juli måned i luften med et nyt politisk sommerprogram, 'Politisk sommer' med Mette Vibe Utzon som værten, der sætter markante politikere i stævne på et sted med personlig betydning. Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Dermed vender den tidligere Horisont-vært for en sommer tilbage til DR, som hun forlod sidste efterår efter uenighed om hendes "fremadrettede" rolle i DR.

Politisk Sommer, der tidligere er blevet bestyret af den tidligere DR2-vært Kurt Strand, bliver sendt syv lørdage over sommeren - første gang 16. juli. Blandt de medvirkende politikere er Anders Samuelsen, Margrethe Vestager og Frank Aaen - og desuden medvirker politisk kommentator Hans Engell og politisk redaktør i DR, Ask Rostrup.

- DSM

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

Se flere jobs