MediaWatch

Dknyt overtager avisen Kommunen

Internetavisen dknyt.dk bliver eneejer af avisen Kommunen, der hidtil har haft manden bag Altinget, Rasmus Nielsen, som medejer. Rasmus Nielsen har imidlertid solgt sin halvpart i avisen fra til medejeren, dknyt.dk, der er ejet af  Claus G. Theilgaard. Det skriver Dknyt i en pressemeddelelse.

Internetavisen dknyt.dk bliver eneejer af avisen Kommunen, der hidtil har haft manden bag Altinget, Rasmus Nielsen, som medejer.

Rasmus Nielsen har imidlertid solgt sin halvpart i avisen fra til medejeren, dknyt.dk, der er ejet af  Claus G. Theilgaard. Det skriver Dknyt i en pressemeddelelse.

Kommunen er en godt 52 år gammel avis, der udkommer med indhold målrettet kommunale beslutningstagere. Avisen blev oprindeligt grundlagt af Information. Avisen står midt i et omfattende omstilingsprojekt, der støttes af Dagbladsnævnet, og som bl.a. betyder nyt design og styrket indhold, men avisen har været kraftigt mærket af finanskrisen, oplyser selskabets nye eneejer.

"Vi mærker tydeligt, at både det svigtende annoncesalg og den vanskeligere vækst i salget af abonnement, er ved at vende. Vi sætter derfor nu alle sejl til for at løfte avisen yderligere. Både hvad indgår indhold og økonomi," siger direktør Claus G. Theilgaard imeddelelsen.

Kommunen har – ifølge Gallup – 37.000 ugentlige læsere.
 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Seneste nyt

Se flere jobs