MediaWatch

"... det er en fremragende programflade, P1 har om morgenen"

Lasse Bolander, ny bestyrelsesfmd. for Information, er mest til aviser, men også P1 Morgen, for "det er næsten ligesom at læse avis". Se hans øvrige medieforbrug her.

Den nyudnævnte bestyrelsesformand for Information, Lasse Bolander, der også er bestyrelsesformand for bl.a. FDM og Nordjyske Medier og tidligere koncernchef i Berlingske-koncernen, bruger ikke tid på Facebook eller TV Avisen. Til gengæld har nye gadgets og dugfriske aviser hans fulde opmærksomhed.

"Hvis jeg skulle vælge ét medie må det være avisen. En avis giver et redigeret overblik over nyhedsstrømmen kombineret med interessante analyser og underholdende elementer," siger Lasse Bolander, der her fortæller mere om, hvad den daglige mediemenu står på hos ham.

Hvad foretrækker du ...

... P1 Morgen eller P4 Morgen?
"P1 morgen. Jeg synes, det er en fremragende programflade, P1 har om morgenen. Jeg bliver virkelig klogere og mere oplyst, når jeg kører på arbejde. Det er næsten ligesom at læse avis." 

... eb.dk eller bt.dk?
"Bt.dk. Det lykkes dem faktisk af og til at komme med nogle interessante afsløringer."

... TV Avisen eller TV 2 Nyhederne?
"Ingen af dem. Jeg ser meget sjældent tv-nyheder på dansk. Mit nyhedsbehov dækkes i løbet af dagen af aviser og internettet, og jeg kan ikke huske, hvornår tv-nyhederne om aftenen har kunnet tilføje noget nyt."

... Wall Street Journal eller Financial Times?
"Wall Street Journal. Jeg kan godt lide deres tone og stil."

... Niels Lunde eller Leif Bech Fallesen?
"Niels Lunde. Jeg har jo arbejdet sammen med ham, og jeg sætter stor pris på hans analyser af udviklingen i erhvervslivet."

... Computerworld eller Gear?
"Gear. Jeg må indrømme, at jeg har en svaghed for gadgets - og kun det nyeste er godt nok."

... Bureaubiz.dk eller Markedsforing.dk?
"Begge. Jeg arbejder med virksomheder både i medie- og bureaubranchen, så jeg er nødt til at følge med."

Mere fra MediaWatch

Kvinder i metoo-dokumentar kritiserer Politikens beskrivelse af Jes Dorph-sag

Politiken bragte i januar en ensidig og mangelfuld beskrivelse af de sager, Jes Dorph-Petersen blev beskyldt for i advokatundersøgelsen på TV 2, mener de kvinder, som står bag beretningerne. Kritikken "gør indtryk" på Politikens chefredaktør, Anne Mette Svane, som dog står ved den journalistiske behandling.

Seneste nyt

Se flere jobs