MediaWatch

Berlingske klar med Ipad-avis

Berlingske-abonnenter kan fremover læse avisen gratis på Ipad og Iphone.

Berlingske har i lighed med de øvrige morgenaviser lavet digital udgave af papiravisen, der kan læses gratis på Ipad og Iphone for abonnenter.

"Vi ønsker at gøre noget ekstra for vores loyale læsere og brugere ved at give dem gratis adgang til de digitale versioner af Berlingske. Uden at betale ekstra for deres abonnement kan de opnå høj grad af fleksibilitet i deres avislæsning og får samtidig rigtig gode muligheder for at søge blandt alle vores artikler. Det glæder os, at vi kan give denne ekstra service til vores faste kunder,” siger ansv. chefredaktør og koncernchef, Lisbeth Knudsen i en pressemeddelelse.

Berlingske har tidligere lanceret en app til Business-sektionen, som i modsætning til Ipad-udgaven af avisen har særlige features, som kræver betaling.

- TBH

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Seneste nyt

Se flere jobs