MediaWatch

DR2 vil gerne overveje Cellen

DR2's chef Arne Notkin har ikke set hele SBS' problembarn 'Cellen', men vil gerne overveje at købe den, hvis han får tilbuddet.

DR2's chef Arne Notkin vil gerne se på muligheden for at købe SBS TV's strandede serie 'Cellen', hvis han får tilbudet. Han har dog ikke set serien.

“Hvis jeg bliver tilbudt at købe 'Cellen', vil jeg gerne se på sagen,” siger DR2-chef Arne Notkin, men minder om, at DR2's satirebudget er lagt for 2011 og dele af 2012.

“Jeg har umiddelbart ikke frie midler de første par år, men det afhænger naturligvis også af prisen," siger han.

Lave forventninger
Som udgangspunkt har han ikke de største forventninger til Cellens brugbarhed for DR2.

“Mine forventninger til, at den passer til DR2, som er en dansk public service-kanal, er afdæmpede. Cellen er jo en dansk satirisk sitcom, hvor manuskriptet først har været oversat til tysk, så den tyske ejer af det kommercielle tv-selskab SBS TV - ProSieben - kunne godkende den. Men jeg ser gerne på sagen, hvis jeg får den tilbudt.”

Arne Notkin pointerer dog også, at alle tv-selskaber af og til står med et projekt, som de må kassere - uden at han i øvrigt ser nogen parallel mellem SBS’ serie og det faktum, at han selv sidste år valgte at skrotte julekalenderen 'H.A.S.H.' i efteråret 2009, fordi DR2-chefen ikke mente, den var god nok.

H.A.S.H. bliver i øvrigt vist på nettet i år, men uden for DR-regi.

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Seneste nyt

Se flere jobs