MediaWatch

Ingen Emmy til Sarah Lund

Endnu engang måtte 'DR's Forbrydelsen' gå tomhændet hjem fra en Emmy-uddeling.

Det var tredje gang, at DR’s dramaserie Forbrydelsen var nomineret til en Emmy som ”Bedste Internationale Dramaserie” og måtte gå tomhændet hjem. Til gengæld var det BBC-serien ”The Streets”, der løb med sejren, skriver politiken.dk.

DR's dramaserie om Sarah Lund har to gange tidligere været nomineret til en Emmy. Første gang for Forbrydelsen I, sæson et, anden gang for Forbrydelsen I, sæson to og nu denne gang for anden del af serien Forbrydelsen II.

I 2007 var det endda også dette års vinder ”The Streets”, der snuppede prisen for næsen af holdet bag Forbrydelsen. Det ærgrer seriens producent Piv Berndt:

”Vi har oplevet noget fint, men også noget ærgerligt. Vi blev slået af den samme serie, som vi også er blevet slået af før. Og vi er selvfølgelig skuffede lige nu. Det er klart,” siger hun i en pressemeddelelse.

I 2012 løber en ny sæson Forbrydelsen over skærmen. DR har allerede løftet sløret for, at Sofie Gråbøl igen skal være hovedperson i de 10 nye afsnit.

- RL
 

Mere fra MediaWatch

Kvinder i metoo-dokumentar kritiserer Politikens beskrivelse af Jes Dorph-sag

Politiken bragte i januar en ensidig og mangelfuld beskrivelse af de sager, Jes Dorph-Petersen blev beskyldt for i advokatundersøgelsen på TV 2, mener de kvinder, som står bag beretningerne. Kritikken "gør indtryk" på Politikens chefredaktør, Anne Mette Svane, som dog står ved den journalistiske behandling.

Seneste nyt

Se flere jobs