MediaWatch

ErhvervsBladets omlægning koster to stillinger

ErhvervsBladets omlægning til ugemagasin resulterer i, at to stillinger i Berlingske Media bliver nedlagt.

En journaliststilling på Berlingske Medias Business-redaktion, der tæller Berlingske Business, Berlingske Nyhedsmagasin og ErhvervsBladet bliver nedlagt. Derudover ryger også en stilling i produktionen, der arbejder med opsætning af aviserne.

Årsagen er, at ErhvervsBladet kun skal udkomme en gang ugentligt på print frem for at være et dagblad. I stedet satser ErhversBladet på at opbygge en brancheportal, som betalende abonnenter kan få adgang til.

Tillidsrepræsentanterne har forhandlet sig frem til, at alle på Business-redaktionen og i produktionen, der tæller cirka 40 ansatte, kan søge om frivillig fratrædelse frem til mandag.

Formålet med omlægningen på ErhvervsBladet er, ifølge chefredaktør Morten Asmussen, blandt andet at opnå "et betydeligt bedre resultat end i 2009". På erhvervsbladet.dk vil brugerne selv kunne uploade nyheder samt varekataloger og udbyde opgaver, deltage i netværk og erfagrupper samt få adgang til jobannoncer. Derudover skal ugemagasinet gå mere i dybden og give overblik over relevante nyheder og værktøjer.

- TBH

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere