MediaWatch

Nyt hold e-readere på vej

Forlaget Hearst lancerer ny plastikavis og e-reader - også Apple er på vej med deres nye e-reader 'iPad'.

'Skiff Reader' hedder den nye e-reader fra forlaget Hearst, som udgiver en lang række aviser og magasiner, herunder San Francisco Chronicle, Cosmopolitan og Esquire. Dermed er endnu en spiller trådt ind på den amerikanske e-reader-arena, som allerede tæller Amazon, Sony samt bogkæden Barnes & Noble.

Hearsts reader udmærker sig ved at være betydeligt tyndere end f.eks. Amazons Kindle og er samtidig udført i bøjeligt plastic. Skiff kommer med indbygget 3G-forbindelse og en batteritid på godt en uge. Til gengæld må man nøjes med sort/hvide farver på plasticskærmen.

Skiff bliver officielt præsenteret på forbrugerelektronikmessen CES, der foregår 7.-10. januar i Las Vegas, hvor e-readere forventes at blive et af de store hit. Amerikanske Plastic Logic præsenterer sin e-reader, QUE, der lige som Skiff er udformet i bøjeligt plastic, og Qualcomm er på vej med en skærmteknologi, der også kan vise levende billeder på e-readeren.

Og senere på måneden, den 24. januar, forventes Apple at lancere sit nye vidunder, en fladtrykt iPhone, kaldet 'iPad' eller 'iSlate.'

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere