MediaWatch

Helse går i betalingsstandsning

Efter mere end 50 år på markedet er bladet Helse ramt af svigtende indtægter. Bladet er gået i betalingsstandsning, og fremtidsudsigterne er dystre.

Konkurrencen blev for hård, og efter mere end 50 år på markedet er bladet Helse er gået i betalingsstandsning. Og der er ingen tegn på, at bladet kan reddes.

Direktør Klaus Legau har nu tre uger til at finde en løsning på Helses økonomiske problemer, men på nuværende tidspunkt står der ikke nogen pengestærk samarbejdspartner klar i kulissen.

Det kunne være et pensions eller forsikringsselskab, der aktivt ville hjælpe danskerne. Men der  er ingen konkrete planer på bordet, oplyser Klaus Legau.

"Desværre har annonceindtægterne ikke kunne stå mål med det budgetterede. Markedet er voldsomt konkurrencepræget, og priserne er det seneste halvandet års tid sat voldsomt under pres," siger han til Mediawatch med reference til konkurrence fra Dagens Medicin og Dagens Puls.

Der er møde i Sø og Handelsretten om Helse inden for tre uger efter anmeldelse af betalingsstandsningen. Sø og Handelsretten kan bevilge betalingsstandsning i op til et år.

Helse udkom første gang i 1955 som et gratismagasin på alle landets apoteker.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs