MediaWatch

DR-folk fik smadret kamera under OL

Et kamera måtte lade livet, da kinesisk politi i Beijing sidste fredag tog hårdhændede metoder i brug over for en gruppe udenlandske pressefolk. Journalisterne var i gang med at rapportere fra salget af de sidste billetter til OL.

Et kamera måtte lade livet, da kinesisk politi i Beijing sidste fredag tog hårdhændede metoder i brug over for en gruppe udenlandske pressefolk.

Journalisterne var i gang med at rapportere fra salget af de sidste billetter til OL.

"Jeg havde netop haft det med fra København her til i søndags, så det er rigtig ærgerligt, og jeg håber virkelig, at det kan repareres," siger DRs korrespondent Jan Larsen til DR's interne nyhedsbrev DRåben.

Der skete dog ikke større skade på DR-folkene, selv om den lokale kameramand blev væltet omkuld.

"Jeg tror, at det gik betydeligt værre for nogle af de andre pressefolk, der fik en endnu voldsommere behandling," siger Jan Larsen. |NP|

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs