MediaWatch

Dommere klar til nyt X Factor-show

Meget tyder på, at DR igen kan skrive kontrakt med de tre dommere fra det populære X Factor-show.

Meget tyder på, at DR igen kan skrive kontrakt med de tre dommere fra det populære X Factor-show. Både Lina Rafn og Remee melder sig klar til at tage en ny sæson bag dommerbordet, mens Thomas Blachmann ifølge Remee også er interesseret i at gentage succesen. "Jeg har ikke set Thomas så meget efter tv-showet, da jeg har haft utroligt travlt med at skrive musik og samtidig har været meget i udlandet. Men jeg er sikker på, at han gerne vil være dommer igen," siger Remee til B.T. Remee siger, at han selv vil lade det være op til sin mavefornemmelse, om han siger ja til en ny sæson, men der er ingen tvivl om, at han er begejstret for programmet. "Jeg har aldrig oplevet noget, der var så fantastisk inspirerende og udviklende som X Factor. Så jeg kan ikke se, hvorfor at jeg ikke skulle være med igen. Så jo, det vil jeg gerne," siger han. Lina Rafn har sagt til B.T., at hun gerne vil være med, hvis det kan komme til at passe ind i hendes musikkarriere. "Jeg stiller gerne op igen. Det har været utrolig sjovt, men også hårdt," lød det fra hende tidligere. |NP|

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til delvis genåbning, nye chefredaktører på TV 2 News og Jyllands-Posten, en kommende streamingtjeneste og planer om vækst blandt flere. Få overblik over ugens gang i Mediedanmark.

Annoncører afviser regeringens lempelse af kviklånslov

Regeringens ændring af kviklånsloven, der bl.a. skal holde hånden under lokale idrætsforeningers sponsorater, får en kold skulder af Danske Annoncører og Markedsførere under Dansk Erhverv, der vil have gjort op med loven.

Seneste nyt

Se flere jobs