MediaWatch

Jimmy Bøjgaard fyret inden VM

TV 2-værten Jimmy Bøjgaard blev fyret over telefonen, mens han befandt sig i Canada forud for VM i ishockey.

TV 2-værten Jimmy Bøjgaard blev fyret over telefonen, mens han befandt sig i Canada forud for VM i ishockey. TV 2 har meddelt Jimmy Bøjgaard, at der ikke er arbejde til ham efter 1. september. Dermed kan hans navn føjes til listen over andre kendte medarbejdere, der er blevet fyret fra den kriseramte tv-station. "Det var en speciel oplevelse at sidde på et hotelværelse i Montreal og over telefonen få at vide af sportens redaktionschef, John Hansen, at der ikke var arbejde til mig efter 31. august. Men jeg havde på fornemmelsen, at det kunne ske," siger han til B.T. Bøjgaard har været fast freelancer på TV 2 siden vinter-OL i Nagano i 1998. Sideløbende har han lavet ishockey og NFL på TV 2 Sport. |NP|

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Nye Medier: Vi bliver overset i debatten om tech-betaling

For en række nye digitale medier er Google og Facebook en hjælp til at blive hørt og set, lyder det fra foreningen Nye Medier, der frygter, at et krav om betaling fra techplatforme til medierne, som de store mediehuse presser på for, kan ramme dem.

Seneste nyt

Se flere jobs