MediaWatch

Caroline Boserup forlader TV 2

Den kendte nyhedsvært Caroline Boserup har valgt at tage imod TV 2's tilbud om frivillig fratrædelse for at prøve nye udfordringer.

Den kendte nyhedsvært Caroline Boserup har valgt at tage imod TV 2's tilbud om frivillig fratrædelse for at prøve nye udfordringer. Opsigelsen er overraskende, men Boserup siger til Ekstra Bladet, at fratrædelsen sker for hendes egen skyld, og at der ikke står et nyt job og venter. Hun understreger over for avisen, at opsigelsen ikke har sammenhæng med hendes skilsmisse med TV 2 journalisten Rasmus Tantholdt, hvor flere medier ellers har skrevet om spændinger internt på TV 2's nyhedsredaktion. Hun peger derimod selv på, at hun bor i København, og det har været meget svært at få en hverdag til at fungere, når man som hun er enlig mor, og dagligt skal pendle med toget til Odense. Samtidig peger hun på, at hun i fremtiden gerne vil "ud i virkeligheden" frem for at sidde indendørs i et studie. |NP|

Mere fra MediaWatch

CNN varsler afskedigelser

En fyringsrunde, der vil finde sted denne uge, er blevet annonceret til medarbejderne i CNN. Ifølge CNN Business bliver den omfattende.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs