MediaWatch

TV2 kan kapitalisere på Laudrup-dokumentar

TV2 har ret til at genudsende begge Laudrup-programmer, der har været gedigne seerhits.

De to dokumentarprogrammer, 'Laudrup - en dansk familie', der blev vist på henholdsvis DR1 og TV 2, blev ikke overraskende en stor seersucces hos danskerne.

Flest seere fik det første afsnit, der blev vist på DR1. Her tunede 1.376.000 seere ind. Da TV 2 viste andet afsnit torsdag aften, så 1.235.000 med, oplyser TV 2 i en pressemeddelelse. Begge afsnit fik den meget høje vurdering 4,2 på en skala fra 1 til 5. For begge programmers vedkommende er der tale om de mest sete dokumentarprogrammer i Danmark i de seneste år.

Man skal helt tilbage til maj 2004 for at finde et højere seertal til en portrætdokumentar, nemlig DR1-dokumentaren 'Mary Elizabeth Donaldson', der blev set af 1.390.000. Knap var rulleteksterne løbet over skærmen, da TV 2 fik de første forespørgsler om genudsendelse af programmerne.

Ifølge rettighedsaftalen mellem DR, TV 2 og producenten Skandinavisk Film Kompagni genudsendes Laudrup-programmerne både på TV 2 og DR1. Den kanal, som fik færrest seere ved første visning, skal være den første til at genudsende begge afsnit. Hvornår TV 2 genudsender programmerne, vides endnu ikke.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere