MediaWatch

Morten Resen ny tv-morgenvært

Radioværten Morten Resen skal erstatte Jes-Dorph-Petersen som vært på Go' Morgen Danmark. Dermed skifter den 28-årige Resen arbejdsplads fra DR til TV 2, hvor han skal arbejde sammen med Cecilie Frøkjær. Morten Resen, der bl.a. er kendt for radioprogrammet 'Mig og Morten Resen' er i øjeblikket redaktør på P3. I en pressemeddelelse siger han, at han glæder sig vildt meget til at arbejde sammen med Cecilie Frøkjær, som han betegner som Danmarks bedste tv-vært. Cecilie Frøkjær siger ifølge eb.dk, at hun glæder sig til at arbejde sammen med en mand, der er 10 år yngre. Jes Dorph-Petersen skal tilbage på TV 2 Nyhederne.

Mere fra MediaWatch

Facebook åbner igen for politiske annoncer i USA

I et forsøg på at mindske misinformation har der siden det amerikanske præsidentvalg været slukket for det varme vand for politiske annoncer hos Facebook i USA. Torsdag vil det sociale medie åbne for hanerne igen.

Joy Mogensen håber på OECD-aftale om techskat inden sommer

Efter flere års ventetid håber regeringen nu på, at en global aftale om beskatning af globale techselskaber kan lande inden sommer, lyder det fra kulturministeren, der samtidig melder om forsinkelse i arbejdet med regulering af sociale medier.

Seneste nyt

Se flere jobs