MediaWatch

Talentshow trækker 37 millioner seere

37 millioner amerikanere så med, at talentshowet 'American Idol' tirsdag blev skudt af sted for sjette gang på tv-kanalen Fox. Det høje seertal opfattes som en sensation i en tid, hvor nettet og mange andre former for underholdning trækker, og har fået andre tv-stationer til at gå i tænkeboks, skriver Jyllands-Posten. Programmet, der præsenterer håbefulde amatører, kan dog ikke måle sig med tidligere tiders tv-programmer. Således var der intet mindre end 106 mio. seere, da amerikansk tv i slutningen af 1980'erne udsendte den definitivt sidste episode af komedieserien 'MASH'. I dommerpanelet i den sjette udgave af 'American Idols' sidder blandt andre sangerinden Paula Abdul.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs