MediaWatch

MTG opbygger New Media-afdeling

MTG har genetableret sin New Media afdeling, der ellers blev nedlagt for et par år siden. Det nye MTG New Media udvider i disse tider sine aktiviteter, og New Media direktør Jette Jørgensen har samtidig udvidet staben. "De nye platforme er også interessante for annoncørerne, og vi vil også give dem mulighed for at komme i kontakt med vores kunder på de nye platforme. Derfor har vi i slutningen af 2006 oprettet en salgsafdeling i MTG New Media som skal rådgive annoncørerne om vore produkter på internet, mobilen, tekst tv samt interaktivt tv," siger hun til MediaWatch. Christopher Hermansen er ansat som salgschef. Han har ansvar for opbygning af salget på online medier, tekst-tv, mobil og digitale applikationer. Nikki Sørensen er ansat som Content Manager hos MTG New Media. Hun er nu i gang med at opbygge og udvikle indholdet på alle platforme, som web, mobil, tekst-tv og øvrige medier under MTG New Media. Hanne Damstoft Nielsen er ansat som webredaktør i MTG New Media, og er ansvarlig for opdatering af TV3's websites og tekst-tv.

Mere fra MediaWatch

Facebook åbner igen for politiske annoncer i USA

I et forsøg på at mindske misinformation har der siden det amerikanske præsidentvalg været slukket for det varme vand for politiske annoncer hos Facebook i USA. Torsdag vil det sociale medie åbne for hanerne igen.

Joy Mogensen håber på OECD-aftale om techskat inden sommer

Efter flere års ventetid håber regeringen nu på, at en global aftale om beskatning af globale techselskaber kan lande inden sommer, lyder det fra kulturministeren, der samtidig melder om forsinkelse i arbejdet med regulering af sociale medier.

Seneste nyt

Se flere jobs