MediaWatch

Ny kulturminister: "Jeg er kæmpe tilhænger af DR"

Ane Halsboe-Jørgensen er mere bekymret for, at Danmarks Radio bliver for svag en institution end for stærk i markedet og vil ikke afvise på kulturmøde, at staten kommer til at fylde mere. Den nye kulturminister har samtidig lokalmedier og techkoncerner højt på dagsordenen.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Hvis DR var bekymret for, at der med en ny kulturminister ved roret ville komme nye spare-boller på suppen, kan de efter fredagens formiddagsdebat under kulturmødet på Mors umiddelbart ånde lettet op.

Her lagde Ane Halsboe-Jørgensen vægt på især tre områder under de forestående medieforhandlinger, som hun ser som centrale. Det ene var behovet for bedre at understøtte lokale og regionale medier. Adspurgt, om hun forventer, at statsstøtten kommer til at fylde mere, svarede hun, at det var hendes klare forventning.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs