MediaWatch

Joy Mogensen bekræfter: Medieforhandlingerne skydes i gang i år

Techkoncerner og deres effekt på danske medier er en hovedoverskrift i forhandlingerne om et nyt medieforlig, der forventes afsluttet i år. Det bekræfter kulturministeren, der tirsdag var inviteret til oplæg om hadtale på Facebook.

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Det ser ud til, at det politiske tovtrækkeri om et nyt medieforlig vil gå i gang snart. Kulturminister Joy Mogensen (S) smider den mindre nyhedsbombe på vej ud af døren på den gamle, hvide herskabsvilla i det nordvestlige København, hvor analysekooperativet Analyse & Tal huserer.

”Medieforhandlingerne går i gang i år," svarer Joy Mogensen kort efter et oplæg om sproglige angreb og hadtale på mediers og politikeres sider på Facebook.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

B.T. fyrer 11 medarbejdere

Som led i B.T.’s nedlægning af storbyredaktionerne og printavisen blev 14 redaktionelle medarbejdere varslet en afskedigelse. Tre af dem er nu omplaceret, fortæller ansv. chefredaktør Pernille Holbøll.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs