MediaWatch

Finanslov sender millioner til medieområdet i 2024 og 2025 – men pengene bliver færre end i dag

Regeringen og dens støttepartier er blevet enige om at lægge flere penge på bordet, inden forhandlingerne om et nyt medieforlig går i gang. Den samlede ramme til medieområdet er i oplægget dog stadig mindre, end den har været de seneste år.

Torsten Gejl, Pia Olsen Dyhr, Nicolai Wammen Sofie Carsten Nielsen og Pernille Skipper fra hhv. Alternativet, SF, Socialdemokratiet, Radikale Venstre og Enhedslisten præsenterer søndag finansloven for 2021. | Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

DR får slået en streg over de planlagte besparelser i 2022 og 2023, men det er ikke de eneste penge, som bliver afsat til medier i den finanslov, som Socialdemokratiet, SF, Enhedslisten, Radikale Venstre og Alternativet søndag har præsenteret.

Aftalen indebærer nemlig også nye midler til medieområdet i 2024 og 2025. Beløbet er hhv. 132,3 og 149,7 mio. kr. i de to år. Pengene kommer ud over de i alt 900 mio. kr., som er afsat i perioden 2022-2025 til at aflyse anden fase af DR-besparelserne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Lindhardt og Ringhof opkøbte hos konkurrent, årsregnskaber viser tilbagegang i tv-branchen og jobskifte var der mange af i uge 32. Dét og meget mere kan du læse mere om i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs