MediaWatch

Nye reklameregler får fodboldliga til at sætte sponsoraftale på pause

Nye reklameregler, der forbyder reklamer for kviklån og bankydelser i forbindelse med bettingreklamer, sætter midlertidigt stopper for Nordicbets sponsorat af den næstbedste fodboldrække.

Billede fra kamp mellem Vejle Boldklub og Nykøbing FC i Nordicbet Ligaen i juli. | Foto: Anders Brohus

Divisionsforeningen stopper midlertidigt sponsoraftalen med bettingselskabet Nordicbet om den næstbedste fodboldrække for herrer, der hidtil har heddet Nordicbet Ligaen. Det skriver Divisionsforeningen i en pressemeddelelse.

Baggrunden er de nye reklameregler, der skal bekæmpe spilafhængighed, og som kræver, at reklamer for kviklån eller andre bankydelser ikke må stå sammen med reklamer for spil. Nordicbets sponsorat vil derfor være i clinch med reklamer for banker rundt omkring på stadioner og spillertrøjer i ligaen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs