MediaWatch

Minister udpeger medlemmer til udvalg bag Bladpuljen

Jurist bliver ny formand for udvalg, der behandler ansøgninger om støtte fra Bladpuljen. To ud af tre nuværende medlemmer fortsætter i yderligere fire år.

Det er kulturminister Rasmus Prehn (S), der har udpeget det nye fordelingsudvalg til Bladpuljen. | Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Ét medlem er nyt, mens to er gengangere. Det er facit, efter kulturminister Rasmus Prehn (S) fredag har sat navne på, hvem der de næste fire år skal udgør Bladpuljens Fordelingsudvalg, skriver Slots- og Kulturstyrelsen.

Formand for udvalget bliver jurist Vibeke Borberg, der har eget advokatfirma og er på orlov fra jobbet som områdechef for forskning og viden ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Udvalgets nuværende formand er professor og dr.jur. Peter Blume.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Journalisthøjskolens rektor stopper

Trine Nielsen vil have mere tid til andre bestyrelsesopgaver, herunder sin nye formandspost for Det Danske Filminstitut, og træder derfor tilbage som rektor for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Prorektor konstitueres på posten, og jagt på ny rektor indledes efter nytår.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs