MediaWatch

Jørgen Ramskov udpeget som ny formand for europæisk filmhøjskole

Formand for European Film College i Ebeltoft trækker sig fra posten og overlader roret til Jørgen Ramskov.

Jørgen Ramskov. | Foto: Producentforeningen

Jørgen Ramskov, den tidligere direktør for radiokanalen Radio24syv, er blevet valgt som ny bestyrelsesformand for European Film College i Ebeltoft. Det skriver European Film College på sin hjemmeside. 

"Skolen har været igennem en turbulent periode, men bestyrelsen har fået skabt et solidt grundlag for at komme videre. Skolen har et sæt klare retningslinjer og et stærkt fokus på at sikre et trygt og sikkert miljø. Jeg glæder mig til samarbejdet med bestyrelsen, den nye forstander, personalet og i særlig grad skolens elever, så højskolen fortsat kan være et fantastisk sted for filminteresserede unge," udtaler Jørgen Ramskov i pressemeddelelsen.

Den tidligere formand, Ole Christian Madsen, bliver i bestyrelsen og træder efter eget udsagn ned fra formandsposten af eget ønske.

"Jeg står over for nogle professionelle udfordringer i mit arbejdsliv, hvor jeg ikke mere vil kunne varetage mit hverv som frivillig og ulønnet bestyrelsesformand for EFC. Derfor træder jeg tilbage og overlader trygt ansvaret til Jørgen Ramskov," udtaler Ole Christian Madsen.

Det har været hårdt arbejde i bestyrelsen for at udvikle og implementere nye regler og kodeks for adfærd på skolen, lyder det.

"Da vi tidligere på året mistede vores forstander, krævede det endnu en stor indsats af bestyrelsen at styre skolen igennem krisen. EFC er nu på ret kurs, og der kommer en ny forstander lige om lidt," udtaler Ole Christian Madsen.

Jørgen Ramskov, der også er direktør i Producentforeningen, tiltræder efter planen 1. august.

Bestyrelsen består nu af Jørgen Ramskov som formand, Lisbeth Katborg-Bjerre som næstformand, Søren Kjær, Mette Hofmann Meyer, Ole Christian Madsen, Christina Rosendahl og Bodil Bach.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs