MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Aflyste DR-besparelser i 2022 og 2023, nye coronarestriktioner, der bl.a. rammer biografer og et i forvejen klemt annoncemarked, og en bonus til medarbejderne hos TV 2. Det er blandt de ting, du kan blive klogere på i denne overflyvning af den seneste uge i Mediedanmark.

Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix

Endnu en decemberuge er gået, og årets afslutning nærmer sig med hastige skridt. Men inden det kommer så vidt, er det blevet tid til denne uges gennemgang af de vigtigste overskrifter fra de seneste syv dage i mediebranchen.

Sidste uge blev afsluttet med søndagens nyhed om, at der blev sat punktum for finanslovsforhandlingerne. Som en del af den nye finanslov for 2021 blev det bl.a. besluttet at sløjfe de resterende besparelser på DR, der skulle gennemføres i 2022 og 2023 og løbe op i omkring 260 mio. kr årligt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs