MediaWatch

Danske fotojournaliststuderende dominerer ved amerikansk prisuddeling

Studerende på fotojournalistuddannelsen ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole har vundet priser i 16 kategorier ved amerikansk prisuddeling. Det er en fordobling siden sidste år.

Foto: Dalhoff Casper/Ritzau Scanpix

Fotojournaliststuderende fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) har vundet i alt 16 priser i kategorier ved dette års prisuddeling for stillbilleder af fotostuderende ved det amerikanske University of Missouri "College Photographer of the Year". Seks af priserne er af guld, skriver Journalisten.

Sidste år vandt de studerende fra DMJX otte priser, og der er dermed tale om en fordobling, hvilket imponerer Søren Pagter, der er faglig leder af fotojournalistuddannelelsen.

"Vi har lige i øjeblikket rigtigt mange studerende, som producerer på et virkelig højt niveau, og det gælder holdene på alle semestre. Så på den måde kan man godt sige, at vi rammer en god periode," siger Søren Pagter til fagbladet.

College Photographer of the Year blev grundlagt i 1945.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs