MediaWatch

Skatteminister: Regeringen er klar til arbejde for regulering af bettingreklamer

Spilbranchen er ikke lykkedes godt nok med at begrænse antallet af bettingreklamer, mener skatteminister, der er klar til at sætte ind politisk. Men konkurrenceloven låser spilbranchen i forhold til selv at tage affære, siger brancheforening.

Skatteminister Morten Bødskov (S) mødes med spilbranchen i begyndelsen af december for at diskutere bettingreklamer. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Spørgsmålet om reklamer for betting blev igen et varmt emne i medieverdenen, da sportsmediet Mediano tirsdag meldte ud, at det vil fravælge reklamer for betting, casino og kviklån fra 2020.

Siden har flere medier udtalt til MediaWatch, at de ikke ser selvregulering som en farbar vej, men vil afvente, hvad der sker fra politisk hold. Og herfra er man klar til at handle for at begrænse antallet af reklamer, lyder meldingen fra skatteminister Morten Bødskov (S).

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

DR-chef stopper efter sag om grænseoverskridende adfærd

DR har indledt en personalesag imod en chef for at have opført sig i strid med DR's interne kodeks for god adfærd. Chefen er stoppet, oplyser DR, der i januar vil foretage en anonym undersøgelse internt om omfanget af krænkende adfærd. DR-chef erkender og undskylder i opslag på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs