MediaWatch

Jysk Fynske varsler afskedigelse af mindst 30 medarbejdere

Afskedigelser af medarbejdere, som sorterer under begrebet masseafskedigelser, er under opsejling hos Jysk Fynske Medier. Udviklingen på markedet for ugeavisannoncer får skylden for udviklingen.

Jesper Rosener, adm. direktør, Jysk Fynske Medier. | Foto: Michael Bager/Fynske Medier/Jysk Fynske Medier.

Jysk Fynske Medier varsler, at medarbejdere skal afskediges. Det sker i et antal, som falder ind under betegnelsen masseafskedigelser svarende til mindst 30 fyringer, skriver Fyens.dk.

De varslede afskedigelser kommer ikke som et lyn fra en klar himmel. I begyndelsen af måneden fortalte Jesper Rosener, adm. direktør for Jysk Fynske Medier, til MediaWatch, at et pres på annoncemarkedet har fået koncernen til at se på den fremtidige strategi. Det er særligt indtægterne på ugeavisernes annoncer, der volder kvaler.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Foreløbig kulmination på "grønlandssagen", Sjællandske køber op, sunde producentbundlinjer og TV 2 Play når nye kundehøjder. Mediebranchen har ikke ligget på den lade side i sommervarmen - få overblikket med ugens overflyvning.

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs