MediaWatch

Modebloggere kan snart leve af det

Inden udgangen af 2012 kan nogle modebloggere tjene en fuldtidsløn, mener Kia Ellegaard Møller, der er projektleder i netværket Bloggers Delight.

I løbet af det næste års tid, skal bloggerne i annoncenetværket Bloggers Delight tjene så gode penge, at de største modebloggere kan leve af det.

”De store af vores bloggere kan leve af det inden udgangen af 2012. Det er det, vi løber stærkt for at nå. På et tidspunkt kommer de største til at kunne leve af det, og resten kan få en god biindkomst ved siden af deres almindelige jobs,” siger Kia Ellegaard Møller, der er projektleder i Bloggers Delight til Fashionforum.dk.

Hun står selv bag bloggen Fierce & Fattig og arbejder derudover fuld tid for Bloggers Delight som et bindeled mellem bloggerne og de sælgere og udviklere som startede blognetværket, der siden opstarten i december 2010 er vokset fra syv til 64 blogs.

- TBH

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs