MediaWatch

Webtal: Udenlandske sites vokser hurtigst

Tocifrede vækstrater er en sjældenhed hos de redaktionelle sites i Danmark og ser man på, hvordan de bedst besøgte websites i maj har udviklet sig det seneste år, er det en håndfuld udenlandske sites, som kan præstere de største vækstrater målt på antal brugere. Ask.com, apple.com og mozilla.com er højdespringere sammen med sikkeradgang.dk. Men der er dog en række danske sites, som også kan bryste sig af en flot fremgang i maj sammenlignet med samme måned sidste år.

Tocifrede vækstrater er en sjældenhed hos de redaktionelle sites i Danmark og ser man på, hvordan de bedst besøgte websites i maj har udviklet sig det seneste år, er det en håndfuld udenlandske sites, som kan præstere de største vækstrater målt på antal brugere.

Ask.com, apple.com og mozilla.com er højdespringere sammen med sikkeradgang.dk. Men der er dog en række danske sites, som også kan bryste sig af en flot fremgang i maj sammenlignet med samme måned sidste år.

Guloggratis.dk (+39,9 pct.), pricerunner.dk (+38,5 pct.), sporten.dk (+27,6 pct.), denstoredanske.dk (+27,4 pct.) og bt.dk (+24.11 pct.) er topscorerne.

Toplisten er i øvrigt som altid præget af de internationale giganter med Facebook og Google helt i top.

- ON

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs